Top
  >  Добро   >  Пътят на виното от лозето до празничната трапеза

Коледните и новогодишни празници от край време са дните, които ни свързват, които ни подсещат за важните неща и които ни карат да се връщаме там, откъдето сме тръгнали.

Дните, които през годините са ни тласкали да търсим сплотеността, която може да се постигне само в уюта на познатото, на смирението и на добрата компания.

В навечерието на Рождество Христово и Нова година ви пожелаваме светли празници, да успеете да се съберете с най-близките си безопасно и една по-спокойна и по-успешна 2021-а година.

Заедно с нашите партньори от Domaine Boyar и вината Bolgare създадохме един филм за пътя на виното до вашата трапеза. Историята на напитката, която ни свързва и ни помага да създаваме скъпи спомени.

Ще се потопим в процеса на неговото създаване и ще ви покажем детайли от работата на винарите, които няма да видите на други места.

Пътят на гроздето от лозята до бутилката е дълъг, пълен с различни особености и изисква много можене и много знание. Изисква всеотдайност. Изисква лично отношение. Изисква прецизност.

Очаква ви красиво предколедно пътешествие из потайностите на един от занаятите, в които ние българите сме доказано добри. Сега ви пожелаваме приятно гледане и още веднъж – светли празници!

post a comment