Top
  >  Градове   >  3 години заедно с вас

Неусетно изминаха три години заедно с вас. Три години, в които ние обиколихме България безброй пъти, срещнахме се с хиляди хора, разказахме стотици истории и показахме колкото можем повече забележителности.

Три години, в които наши партньори бяха българските общини, които всяка според възможностите си развива туристическия си потенциал. Но всички заедно бяха водени от амбицията да направят България по-добро място за живеене. Те ни подслоняваха, напътстваха, нахраниха не веднъж и бяха винаги любезни домакини, когато посещавахме техните събития.

Три години, в които наш партньор бе и бизнесът.

Skoda Bulgaria и до ден днешен ни осигуряват възможност да пътуваме комфортно и сигурно до всяка точка на страната, по всяко време.

Vivacom ни помогнаха да разкажем десетки истории през 2020-а година, включително и няколко страхотни доброволчески инициативи.

Domaine Boyar повярваха в мечтата ни да направим тематични видеоклипове за българските празници и заедно с тях заснехме някои от най-красивите моменти, улавящи традициите ни.

Zagorka, с които днес правим своеобразни малки документални филми за #dobrototuk в българските градове и села – за най-любимите ни отбивки, за вдъхновяващите хора.

Благодарим и на всички вас – нашите верни последователи, една не малка общност от над 50 000 души. Благодарим ви!

И последно, ние не сме модерни влогъри. Не сме инстаграм инфлуенсъри. Не сме тиктокъри. Работата ни не е да експлоатираме бизнеса посредством високопарни думи, родени в социални мрежи. Работата ни е да експлоатираме социалните мрежи, за да показваме защо да живееш в България има смисъл. Защо да правиш бизнес тук има смисъл. Защо да създадеш дом и семейство тук – има смисъл. Нито повече, нито по-малко. Пожелаваме си да е все така!

Работата ни е много, много простичка и си я обичаме такава – да показваме защо да живееш в България има смисъл. Нито повече, нито по-малко. Пожелаваме си да е все така!

Благодарим!


post a comment