Top
  >  Skoda   >  Велико Търново. Откриваме нови гледки с Karoq!

Здравейте приятели на България на длан, 

Днешният ни епизод е специален, защото е част от нова рубрика, която започваме – 5 ТОП любими дестинации на Шкода.

Заедно с Рая и Шкода Карок ще ви покажем една позната дестинация, но по непознат начин. Отправяме се към района на Велико Търново, но ще избягаме от масовите туристически забележителности, за да ви покажем няколко не толкова известни, но пък много впечатляващи места.

Защо със Шкода? Защото те прегрънаха идеята ни да разкажем красивите истории на България и ни подкрепят във всяка крачка по пътя.


Започваме с любимото ни място във Велико Търново – квартал Варуша. Старият квартал на Велико Търново притежава страхотно очарование, но може да бъде и сериозно предизвикателство, особено за вашия автомобил. Системата 4х4 на Karoq се оказа полезна дори в прекрасния слънчев, летен ден, в който снимахме, защото твърдо бяхме решили да започнем обиколката си от най-високата точка на квартала.

Втората ни спирка е извън Търново и се отправяме към Хотнишкия водопад или Кая Бунар. Пътят до там е лесен и е удоволствие за шофиране. Подобно пътуване може да предвизвика и приключенецът с вас, а приключенецът във вас ще се зарадва силно на екопътеката, която разкрива спиращи дъха гледки.

Нататък историята ни продължава със с. Керека и най-стария запазен паметник на Св. Св. Кирил и Методий в България. После ще ви разкажем за Къпиновския манастир, а за финал ще се спрем на брега на язовир Йовковци.

Най-добре ще е да видите видеоклипа ни:

Karoq ни заведе до добре позната дестинация, ви я показа от друг ъгъл! Предизвкваме ви да търсите във всяка дестинация различния ъгъл и малките потайни отбивки, които ще направят пътешествето ви различно! 

Следвайте ни, споделяйте видеоклиповете и нека заедно разказваме красивите истории на България.

post a comment