Top
Image Alt

Какво е България на длан?

Хайде да пътешестваме заедно!

Проектът “България на длан” е дело на ентусиасти пътешественици и целта му е през съвременно видео и фото съдържание да представи българските села и градове по нов и интересен начин!

Екипът работи с медийната подкрепа на Actualno.com, както и подкрепата на Vivacom и ŠKODA Bulgaria.

Ако имате въпроси или искате да ни споделите вашата любима дестинация в България, пишете ни на info@bulgarianadlan.bg!

Кой стои зад проекта?

Екипът ни може да е малък, но пък е много сплотен! Обичаме да пътуваме из България и сме късметлии, защото винаги се озоваваме пред величествени гледки и сред прекрасни хора!

Рая

Пътешественик по душа. Творческата брънка в екипа ни. Ще я видите в историите ни заедно с прекрасното ѝ куче Ева.

Димитър

На него разчитаме не само да ни накара да се смеем до сълзи, но и да ни отвежда на нови и нови дестинации. Обича да помага и с намирането на места, където да отпочинем и да се заредим със сили за следващото ни вълнуващо пътуване.

Александър

Можете да го видите зад волана, камерата и монтажната станция. Накратко той е пътеводната светлина и спойка между всички нас. Способен е да спре колата в средата на пътя, за да улови перфектния кадър.

Анна-Мария

Усмивката на проекта. Само 5 минути са ѝ нужни, за да ви зарази с добро настроение. Талантлива е, обича да пътува и е готова да се впусне във всяко приключение.

Марина

Обича България и това определено си личи! Тя е лъчезарна и пее прекрасно, а камерата (и ние също) я харесва много! Ще я видите в проекта ни с кучето ѝ Грами.